Jag fick hjälp att lägga nytt avlopp

God dag, god dag. Har ni någonsin fått i uppgift att ta hand om något ni inte har någon aning om? Det har jag, för ett tag sedan fick jag reda på att mitt avlopp inte var godkänt och var tvungen att fixa det. Jag hade ingen aning om hur man gjorde så jag tog kontakt med företaget Biokube för att få hjälp med mitt avlopp i Norrköping.

Jag har bott i mitt lilla hus i snart ett år och det har varit motgång efter motgång sedan dagen jag flyttade in, det har varit problem med det mesta. Jag märkte ganska fort att det här huset var ett rent fuskbygge och var tvungen att lägga ner mycket tid och pengar på att totalrenovera det. För några veckor sedan var det mesta färdigt men då stötte jag såklart på ett nytt problem, jag fick då veta att mitt avlopp inte var godkänt och att jag var tvungen att byta ut det. Eftersom jag inte kunde göra det själv var jag tvungen att ta kontakt med någon som var kunnig inom det, det var så jag kom i kontakt med Biokube. De kunde hjälpa mig att lägga ett nytt avlopp i Norrköping så att allt skulle bli godkänt, jag skulle inte längre behöva oroa mig för det. Såklart var jag rädd för att det skulle bli fel igen men efter att jag läst och hört så mycket bra om dem och deras arbete kände jag ändå att jag kunde lita på att det skulle bli rätt den här gången. För mig som inte kan någonting om avlopp var det svårt att förstå vad de gjorde men man kunde tydligt se att de hade koll på vad de gjorde, vilket gjorde att jag äntligen fick ett fungerande avlopp i Norrköping.