Jag känner mig inte längre som en apa

God dagens folket, hoppas ni har en bra dag! Jag har märkt att ni gillar när jag pratar om skönhet samt ger er tips, därför tänkte jag idag prata om företaget som hjälper mig med hårborttagning i Eskilstuna. Företaget heter Nef Clinic och har sedan start gett mig all den hjälp jag behöver.

Med tanke på att jag är naturligt brunhårig har jag även mörkt kroppsbehåring, vilket i vissa fall har varit negativt ur mitt perspektiv. Jag har i vissa fall känt mig närmare besläktad med apan då håret på armarna och benen är väldigt mörkt och synligt, jag blev redan i ung ålder mobbad för det och har så vitt jag kan minnas alltid haft dåligt självförtroende när det kommer till att visa mycket av min kropp. Nu när jag har kommit upp i ålder har jag insett att det inte alls är bra för huden att raka mig så pass ofta som jag faktiskt gör, därför har jag länge varit intresserad av att hitta en bra lösning till mitt problem. När jag första gången hörde om det här företaget och deras behandlingar inom hårborttagning i Eskilstuna blev jag genast intresserad och började läsa på om det, jag kom fram till att det kunde bli lösningen för mig. Jag gick till dem för att boka in en tid, några dagar senare gick jag dit för att genomgå min första behandling. Redan efter den kunde jag se resultat, jag visste dock att jag skulle få genomgå någon mer behandling för att håret skulle försvinna helt. Idag står jag utan svart hår på armarna och benen och känner mig inte längre som en apa, att gå på behandlingar inom hårborttagning i Eskilstuna var ett av de bästa valen jag har tagit i mitt liv.