Städhjälp efter mitt byggprojekt

Välkomna tillbaka hit till min blogg där jag för det mesta skriver om min vardag och om andra saker som jag tycker är intressant och roligt att få kunna dela med mig av till mina läsare! Som många av er redan vet om så hade jag ju ett rätt så stort byggprojekt här hemma i Skärholmen för ett par månader sedan och när jag har nämnt det till och från så har det varit så otroligt många av er som har undrat vilket företag det är som jag valde att vända mig till.

Därför så tänkte jag att jag idag skulle ta och skriva lite om just det här företaget och dessutom rekommendera att ni tar och läser på lite mer om dem ifall ni känner er intresserade av att anlita tjänster inom bygg eller städ i Skärholmen eller Huddinge bland annat. Namnet på det här företaget, som jag då valde att vända mig till efter det att jag hade fått en hel del lovord från bekanta och grannar, är GPK Nord Allservice AB och jag kan ju börja med att säga det att de verkligen levererade när det kom till resultaten! De var oerhört lyhörda till vad jag som kund behövde och anpassade sina tjänster på ett professionellt sätt utefter mina egna önskemål och förutsättningar för att kunna ge mig de mest hållbara, snygga och professionella resultaten som möjligt både när det kom till själva bygget och städningen efteråt.

Jag är idag oerhört nöjd och med tanke på att det har varit så många som har hört av sig till mig nu angående detta, så känns det ju även som att detta har lyst igenom i mina andra inlägg där jag bland annat har lagt ut för- och efterbilder på mitt byggprojekt. Hur som helst så tycker jag absolut att ni som nu är intresserade av detta samt befinner er i exempelvis Huddinge eller Skärholmen ska ta och höra av er till GPK Nord Allservice AB för att se vad de kan göra för just er!